HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bağcılar'da korkutan işyeri yangını...

Bağcılar'da, 4 katlı bir işyerinin en üst katında bulunan boya ve baskı atölyesinde çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.

İstanbul, (DHA) - Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yaklaşık 1 saatlik çalışma sonucu yangını söndürdü.Olay, Bağcılar Evren Mahallesi, Aslı Sokak 1 numaradaki 4 katlı bir işyerinin en üst katında saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Binanın en üst katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın başladı. Alevler bir anda tüm katı sardı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine, olay yerine Bağcılar, Kocasinan, Sefaköy ve Bakırköy itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saatlik çalışması sonucu yangın kontrol altına alındı. Ancak yangının çıktığı katta büyük hasar meydana geldi.

Olay yerinde polis ekipleri önlem alırken, sağlık görevlileri de hazır bekledi.

Yangına tanık olan bazı vatandaşların cep telefonları ile görüntü alması dikkat çekti.

"KİTAP VE KUR'AN BASIYORLAR"

Yangının çıktığı sokakta bulunan Nihat Keser adlı vatandaş, Yangın çıktı, biz de müdahale ettik. Arabanın camını kırdık, ileriye aldık. Yukarıdan parçalar düşüyordu. Elektrik kontağından çıkmış yangın. Boya emprime baskı imalathanesi. Kitap basıyorlar, Kur'an basıyorlar. İçeride kimse yok çok şükür dedi.

Bu arada, yangın çıktığını duyan işyeri sahibinin yakınları fenalık geçirdi.

İtfaiye ekipleri yangının çıkış sebebini araştırırken, polis ekipleri de olayla ilgili soruşturma başlattı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler