HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bahçeye terk edilmiş bebek bulundu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir apartın bahçesindeki çimlerin üzerinde 2-3 günlük olduğu sanılan bir erkek bebek bulundu.

Fethiye'nin Taşyaka Mahallesi 159. Sokak'ta bulunan bir apartın önündeki çimlerin üzerine sabah saatlerinde konulduğu sanılan erkek bebeği gören çevre sakinleri, polis ve sağlık ekiplerini aradı.

Üzerinde beyaz bir giysi bulunan bebeğin, kundaksız ve henüz göbeği düşmemiş olduğu görüldü. Bir süredir emzirilmediği ve beslenmediği için sıcakta yüzü ve dudakları kurumuş vaziyetteki erkek bebek, polis tarafından ambulansa verilerek, Fethiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Talihsiz bebek, çocuk servisi doktor ve hemşireleri tarafından hemen kuvöze alındı. Hastanede hemşireler tarafından bakımı sürdürülen erkek bebeğin, sağlıklı olduğu bildirildi. Bebeğin bulunduğu çevredeki sakinler, "Saat 10.30 sıralarında bebek ağlaması ile baktığımızda çimlerin üzerinde bir erkek bebek vardı. Durumu polise bildirdik. Bebek ambulansla hastaneye kaldırıldı. Biz bebeğin kim veya kimler tarafından konulduğunu bilmiyoruz" dediler. Fethiye Devlet Hastanesi'nde bebeğin geldiğini gören bir kadın ise, "Bu bebeği bırakan anne olamaz. Ona anne diyemem. Bir kadın olarak kınıyorum" dedi.

Fethiye Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro ekibi, bebeğin anne ve babasına ulaşmaya çalışıyor.

(İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler