HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Baldıza tecavüz dehşeti!

31 yaşındaki inşaat işçisi öldürüp yakmakla korkuttuğu 16 yaşındaki baldızına günlerce tecavüz etti.

Baldıza tecavüz dehşeti!

Ümraniye'de, 31 yaşındaki inşaat işçisinin, öldürüp yakmakla korkuttuğu 16 yaşındaki baldızına günlerce tecavüz ettiği ileri sürüldü. Küçük kızın polise başvurması üzerine gözaltına alınan zanlının 1998 yılında Ankara'da birlikte yaşadığı bir kadını öldürdükten sonra yaktığı tespit edildi. Zanlının Rahşan affıyla serbest kaldığı öğrenildi.

Olay, İstiklal Mahallesi, Çimen Sokak'taki bir evde meydana geldi. İnşaatlarda boyacılık yapan Ferhat A. (31), ablasını görmek için evine gelen baldızı K.B'ye defalarca tecavüz ettiği iddia edildi. Küçük kızı öldürüp yakmakla tehdit ederek korkutan Ferhat A.'nın yaklaşık 3 ay boyunca K.B'ye tecavüz ettiği öne sürüldü.

Bunalıma giren K.B.'nin yakınlarına söylemesi üzerine ailesi polise başvurdu. K.B. ve ailesinin Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne başvurması üzerine operasyon başlatıldı. Harekete geçen Ümraniye Asayiş Büro Amirliği ekipleri, yaklaşık 1 haftadır evine de gelmeyen Ferhat A.'nın Maltepe'deki bir inşaatta saklandığını belirledi. Sabah saatlerinde Fındıklı Mahallesi'ndeki inşaata operasyon yapan polis, zanlıyı kıskıvrak yakaladı.

Asayiş Büro Amirliği'ne getirilen zanlı Ferhat A.'nın adeta suç makinesi olduğu anlaşıldı. Cinayet, fuhuş, yağma, gasp ve hırsızlık gibi suçlardan kaydı bulunan zanlının 1998 yılında Ankara'da birlikte olduğu Leyla T.'yi bıçaklayarak öldürtükten sonra yaktığı anlaşıldı. O dönemde tutuklanarak hapse konulan zanlının Şartlı Salıverme Yasası'ndan faydalandırılarak tahliye edildiği ortaya çıktı.

Günlerce eniştesinin tecavüzüne uğrayan K.B. ise ifadesi için Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Psikolog eşliğinde ifadesi alınan K.B.'nin polise, "Bazen ablamı görmek bazen de evinde kalmak için gidiyordum. Ablam dışarı çıktığında ya da evde olmadığı zamanlarda bana tecavüz ediyordu. Kimseye söylememem için de sürekli tehdit ediyordu. Daha önce cinayet işlediğini bildiğim için korkuyordum. Bana sürekli 'seni de öldürüp yakarım' dediği için çok korkuyordum." dediği öğrenildi.

Emniyette ifadesi alındıktan sonra Ümraniye Adliyesi'ne çıkartılan Ferhat A., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

CHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler