HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Balıkesir'de bebeğin öldürülüp denize atıldığı iddiası ile ilgili davada tutuklama

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde bir günlük bebeğin yastıkla boğulup cesedinin denize atıldığı iddiasına ilişkin gözaltına alınan 4 kişiden, bebeğin annesi ve teyzesi tutuklandı.

Balıkesir'de bebeğin öldürülüp denize atıldığı iddiası ile ilgili davada tutuklama

Edinilen bilgiye göre, İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, dün gözaltına alınan, öldürülen bebeğin annesi Esra Ö. (21) ve ikizi Kübra Ö'nün (21) ifadeleri doğrultusunda soruşturmayı genişletti.

Bebeğin babası olduğu belirtilen Cengiz B. (24) ile ikizler Esra Ö. ve Kübra Ö'nün annesi H.Ö. de gözaltına alındı.

Erkek bebeğin, doğumdan bir gün sonra ikizler tarafından yastıkla boğularak çanta içinde denize atıldığı ileri sürüldü.

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden Esra Ö. ve Kübra Ö, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Cengiz B. ve H.Ö. ise serbest bırakıldı.

Denizdeki bebek cesedi arama çalışmaları, Çanakkale Emniyet Müdürlüğü Deniz Liman Şube Müdürlüğünden gelen su altı ekibince sürdürülüyor.

Toplum Sağlığı Merkezi görevlilerinin, 14 Ocak'ta ilçede özel bir hastanede doğan Esra Ö'nün bebeğinin aşıya getirilmemesinden şüphelenmesi ve ihbarı üzerine Bandırma Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatılmıştı. Olayla ilgili anne Esra Ö. ve ikizi Kübra Ö. gözaltına alınmıştı. Bebeğin cesedinin bulunması için denizde arama çalışmaları başlatılmıştı.

OLAYIN ÖZETİ

Bandırma'da yaklaşık 3,5 ay önce bir günlük erkek bebeğin boğularak cesedinin denize atıldığı iddiasıyla ilgili gözaltına alınan 4 kişi adliyeye sevk edilmişti.

Bebeğin, annesi ve teyzesi tarafından öldürüldüğü iddia edilmişti.

4 KİŞİ ADLİYEDE

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde bir günlük bebeğin yastıkla boğulup cesedinin denize atıldığı iddiasına ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan 4 kişi adliyeye sevk edildi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, dün yakalanan öldürülen bebeğin annesi Esra Ö. (21) ve ikizi Kübra Ö'nün (21) ifadeleri doğrultusunda soruşturmayı genişletti.

Bebeğin babası olduğu belirtilen Cengiz B. (24) ile ikizler Esra Ö. ve Kübra Ö'nün annesi H.Ö. de gözaltına alındı.

Erkek bebeğin, doğumdan bir gün sonra ikizler tarafından yastıkla boğularak çanta içinde denize atıldığı iddiası üzerinde duruluyor.

Toplum Sağlığı Merkezi görevlilerinin, 14 Ocak'ta ilçede özel bir hastanede doğan E.Ö'nün bebeğinin aşıya getirilmemesinden şüphelenmesi ve ihbarı üzerine Bandırma Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatılmıştı. Olayla ilgili anne Esra Ö. ve ikizi Kübra Ö. gözaltına alınmıştı. Bebeğin cesedinin bulunması için denizde arama çalışmaları başlatılmıştı.

TUTUKLANDILAR

21 yaşındaki E.Ö., geçen salı günü dünyaya getirdiği bebeğini yastıkla boğarak öldürdükten sonra çantaya koyarak sahilden denize attığı iddiasıyla gözaltına alındı. E.Ö. ve kendisine yardım ettiği öne sürülen ikiz kardeşi K.Ö., tutuklanarak cezaevine gönderilirken, çantayla denize atılan bebeğin bulunması için aramalar sürdürülüyor.

AA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler