HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Balıkesir'de esrarengiz patlama

Balıkesir'de esrarengiz bir patlama olayı meydana geldi. Vatandaşları paniğe sevk eden patlamanın kaynağı bilinmezken polis olayla ilgili araştırma başlattı.

BALIKESİR (İHA) - Edinilen bilgiye göre olay saat 10.10 sıralarında meydana geldi. Kuvvetli bir patlama sesinin yankılandığı şehirde vatandaşlar ne olduğunu anlamaya çalıştı. Emniyet güçlerinin de duyduğu aynı patlama sesinin kaynağı ise tespit edilemedi. Bu arada olayın neden meydana geldiğini anlamak isteyen çok sayıda vatandaş 155 polis imdat hattını arayarak hem ihbarda bulundu hem patlamanın sebebini öğrenmeye çalıştı. Ancak, emniyet yetkililerinin de konudan bilgisi olmadığı kaydedildi.

MÜHİMMATLARIN İMHASI ŞEHİRDE PANİĞE YOL AÇTI

Öte yandan, kuvvetli şekilde duyulan patlama sesi şehir merkezi ile birlikte Sütlüce Mahallesi, Hacıiybey Mahallesi, Dinkçiler Mahallesi, Gazi Osman Paşa Mahallesi ile Bahçelievler, Paşaalanı, Toygar, Göçmen Konutları, Bahçelievler mahallelerinde de aynı şekilde hissedildi. Gürültü herkesi kısa süreli paniğe sevk etti. Nihayet polisin askeri birliklerle yaptığı istişarelerde sesin İzmir yolu üzerindeki Çayırhisar bölgesinde bulunan Merkez Komutanlığındaki mühimmatların imha edildiği bilgisine ulaşıldı. Garnizon komutanlığı tarafından da doğrulanan bilgide söz konusu askeri birlikteki mühimmatların kontrollü bir şekilde imha edildiği, duyulan patlama sesinin kaynağının bu olay olduğu, endişe edilecek bir durumun olmadığı bildirildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler