HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Balıkesir’de silahlı çatışma

Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı Akçay beldesinde meydana gelen silahlı çatışmada, ilk belirlemelere göre, 2 kişi yaralandı.

BALIKESİR (İHA) - Edinilen bilgiye göre, olay, saat 00.00 sıralarında kordon boyundaki, Marina çay bahçesinin yanında bulunan, otopark ve tuvaletlerin önünde meydana geldi.

Henüz tespit edilemeyen nedenle çıkan silahlı çatışma sırasında, 06 PN 750 plakalı eski Mercedes marka aracın camları kırıldı. Olay sırasında, 8 el mermi sesi duyulduğu ileri sürülürken, 2 kişinin yaralandığı öğrenildi. Olay sonrası bölgeye çok sayıda polis ekibi, sevk edildi. Kordonda da tatil için vatandaşlar ise, silah sesleri nedeniyle korku dolu anlar yaşadılar. Bazı vatandaşlerın ise kordon boyunda otururken silah sesi nedeniyle sandalyeleri, denize düştüğü de belirtildi. Güvenlik şeridinin çekildiği bölgede polis ekipleri, boş mermi kovanları ararken, yaralılar ise hastaneye kaldırıldı. Olaya karışan diğer kişilerin ise arama çalışmaları sürüyor. Polisin, olayla ilgili araştırması sürüyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler