HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Balkonda intihara kalkıştı! Polisin müdahalesiyle neye uğradığını şaşırdı

Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen kadın balkona çıkarak intihara kalkıştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İntihara kalkışan N.Ş.'yi oyalayan polis, ardından kelepçeleyerek kurtardı. Kısa süre önce evlenen ve psikolojik sorunları bulunduğu iddia edilen N.Ş., dördüncü kattaki evinin balkonundan çıkarak kendisini atacağını söyleyerek bağırmaya başladı.

Balkonda intihara kalkıştı! Polisin müdahalesiyle neye uğradığını şaşırdı

Bursa'da psikolojik sorunları olduğu iddia edilen ve çıktığı balkonda intihara kalkışan 35 yaşındaki N.Ş.'yi oyalayan polis, ardından kelepçeleyerek kurtardı.

Olay, merkez Osmangangazi ilçesi Muradiye Mahallesi'nde meydana geldi. Kısa süre önce evlenen ve psikolojik sorunları bulunduğu iddia eden N.Ş., dördüncü kattaki evinin balkonundan çıkarak kendisini atacağını söyleyerek bağırmaya başladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri balkonun altına hava yastığı açarken 112 Acil Servis ekipleri de hazır bekledi.

Bu sırada polisler balkonda bulunan N.Ş'yi ikna edemeyince, bir ekip kapısı açık olduğu öğrenilen eve girdi. Aşağıdaki polisler N.Ş.'yi oyalarken, bir başka polis memuru ise bir halkasını kendi koluna taktığı kelepçenin diğer halkasını N.Ş.'nin bileğine geçirerek içeri çekti.

Kelepçelenerek intihardan kurtarılan ve sinir krizleri geçiren N.Ş., sağlık ekipleri tarafından Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

DHA


En Çok Aranan Haberler