HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Balkondaki çamaşır ipleri hayatını kurtardı

Bursa’nın merkez Osmangazi İlçesi’nde alkol ve uyuşturucu aldığı öne sürülen 36 yaşındaki Orhan Can hava almak için çıktığı 7 katlı apartmanın 6'ncı katından düştü.

Balkondaki çamaşır ipleri hayatını kurtardı

Can'ın üzerine düştüğü 5'inci kattaki çamaşır ipleri yay etkisi yaparak Can'ı balkona fırlatarak zemine düşmesini önledi.

Orhan Can, Gazcılar Mahallesi'ndeki Gazcılar Caddesi'nde bulunan oturduğu 7 katlı bir apartmanın 6'ncı katında iddiaya göre uyuşturucu ve alkol aldı. Daha sonra balkona çıkan Orhan Can dengesini kaybederek demir korkulukları aşarak düştü. Bu sırada 6'ncıkatta bulunan çamaşır iplerine yay görevini yaparak Orhan Can’ın zemine düşmesini engelleyerek 5'inci kat balkonuna fırlattı. Acı içinde kıvranan Orhan Can’ın kolu, balkon demirlerine sıkıştı. Kolunu sıkışan yerden kurtaramayan Orhan Can’ın çığlıkları üzerine komşuları polis ve 112 Acil Servis ekiplerini aradı. Sevk edilen ekipler tarafından yarım saat süren çalışma sonucu kolu sıkıştığı yerden çıkarılan Orhan Can Ambulans ile Muradiye Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı.

EVDE BULUNAN ÇOCUKLAR KORKTU

Orhan Can’ın çığlıkları üzerine evde kardeşi 10 yaşındaki Seyit Akgüryan ile birlikte bilgisayarda oynayan 15 yaşındaki Metehan Akgüryan, eve hırsız girdiğini düşünerek korkudan balkon kapısını kilitleyip polisi aradı. Kardeşiyle birlikte aşağı inen Metehan Akgüryan polislerle birlikte tekrar yukarıya çıkarak Orhan Can’ın ekipler tarafından sıkıştığı yerden çıkarılırken yapılan kurtarma çalışmalarını ve gözaltına alınmasını odalarının penceresinden izledi. Soruşturma sürdürülüyor. (DHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler