HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Balkondan düşen minik esmanur kurtarılamadı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde 2. katın balkonunda düştükten sonra hastaneye kaldırılan 1 yaşındaki minik Esmanur, bütün çabalara rağmen kurtarılamadı.

Olay, Bursa'nın İnelgö ilçesi Alanyurt Fatih Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Asiye ve Çetin Yurdakul çiftinin henüz bir yaşına yeni basan kızları Esmanur, 2. kattaki evlerinin açık olan balkon kapısından çıkarak, balkon demirlerinin arasından aşağıya düştü. Ağlama sesini duyarak balkona çıkan Yurdakul çifti, kızlarının kanlar içerisinde yerde yattığını gördü. Düşme sonucu ağır yaralanan Esmanur anne ve babası tarafından özel bir otomobille, İnegöl Devlet Hastanesi Acil servisine kaldırıldı. Burada yapılan müdahalenin ardından minik Esmanur, ameliyata alındı.

Geçtiğimiz yıl Haziran ayında doğduğu ve bir yaşını 15 gün önce doldurduğu bildirilen Minik Esmanur, Hastanedeki bütün müdahalelere rağmen, hayata tutunamadı. Minik Esmanur'un ölümü Yurdakul ailesini yasa boğarken, olayla ilgili gerekli tahkikatın sürdüğü belirtildi. (İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler