HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Barcıların kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı

Mersin'de bar işletmeciliği yapan iki taraf arasında bilinmeyen bir nedenle çıkankavgada, vücuduna 9 kurşun isabet eden kardeşlerden biri öldü, diğeri ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Akdeniz ilçesi Camişerif Mahallesi'nde bulunan Antik Han'dameydana geldi. İddiaya göre, bar işletmeciliği yapan Muzaffer ve Mahmut K. kardeşlere ait AntikHan'daki iş yerine gelen yine bar işletmecisi Serkan (35), Sercan (33) ve Sertan K. (31) kardeşler arasında, henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma daha sonra silahlı kavgaya dönüşürken, olayda vücuduna 9 kurşun isabet eden kardeşlerden Sercan K. hayatını kaybetti, Sertan K. ağır yaralandı, Serkan K. yara almadan kurtuldu. Zanlılar Muzaffer ve Mahmut K. adlı kardeşler ise kaçarak kayıplara karıştı.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, 13 boş kovan bulurken, Sercan K.'nin cenazesi yapılan incelemenin ardından otopsi için hastane morguna kaldırıldı. Yaralı Sertan K.'nin tedavisinin ise Mersin Devlet Hastanesi'nde sürdüğü bildirildi. Polis, cinayet şüphelisi 2 kardeşin yakalanması için çalışmaların sürdüğünü bildirdi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler