HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Başkent’te feci kaza: 2 ölü 1 yaralı

Başkent'te otomobilinin direksiyon hakimiyetinin kaybeden bir sürücü park halindeki TIR'ın altına girdi. Otomobilde bulunan 3 kişiden 2'si hayatını kaybederken, 1 kişi de ağır şekilde yaralandı.

Kaza, saat 05.00 sıralarında Yenimahalle İlçesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Halil Sezai Erkut Caddesi'nde seyir halinde olan 06 VML 58 plakalı otomobilin sürücüsü Ahmet Tül, bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, önce orta refüjde bulunan bir ağaca daha sonra da AVM önünde park halinde bulunan bir TIR'a çarptı. Çarpmanın etkisiyle TIR'ın altına giren otomobilde bulunan 3 kişi sıkıştı.

O sırada yürüyüş yapan vatandaşlar, kazayı görüp polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, ismi öğrenilemeyen ağır yaralı şahsı sıkıştığı yerden çıkardı. Otomobilden çıkarılan şahıs, sağlık ekipleri tarafından hastaneye götürüldü. Otomobilde sıkışan diğer 2 kişi de itfaiye erleri tarafından çıkarıldı. Sağlık ekipleri, sürücü Ahmet Tül (25) ve aracın arka koltuklarından çıkarılan Ali Kılıç'ın (31) hayatlarını kaybettiklerini tespit etti.

Polis ekipleri, itfaiye ve sağlık ekiplerinin çalışmaları sırasında güvenlik önlemleri aldı. Kaza yerine emniyet şeridi çeken polis ekipleri, çalışmaları izleyen vatandaşları, olay yerinden uzaklaşmaları konusunda uyardı.

Kılıç ve Tül'ün cansız bedenleri, cenaze aracıyla Ankara Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı. Polis ekipleri, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

(İHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler