HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Başkent'te taksicilerin kavgası kanlı bitti: 4 ağır yaralı

Başkent'te iki taksi durağı çalışanları arasında çıkan sallamalı kavgada 4 kişi ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Balgat Kardeşler Taksi Durağı ile Çukurambar Bayındır Taksi Durağı çalışanları arasında uzun süredir levha tartışması yaşanıyordu. İddiaya göre, daha önce Ufuk Üniversitesi Hastanesi önünde uygun bulunan bir noktaya, Ankara Şoförler Odası'nın eski başkanı Ahmet Çiçek döneminde levha konularak, kullanım hakkı Balgat Kardeşler Taksi Durağı çalışanlarına verildi. Yaklaşık 10 yıldır Kardeşler Taksi Durağı çalışanları tarafından kullanılan kısım nedeniyle bölgeye daha yakın olan Çukurambar Bayındır Taksi Durağı çalışanları arasında zaman zaman yaşanan tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü.

MEYDAN MUHAREBESİNİ ANDIRAN KAVGADA DÖNER BIÇAKLARI KONUŞTU

"Sallama" diye tabir edilen döner bıçakları ve sopalarla Ufuk Üniversitesi Hastanesi önüne gelen Bayındır Taksi Durağı çalışanları önünde bekleyen diğer taksicilere saldırdı. Meydan muharebesini andıran olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda yunus ve asayiş ekibi sevk edildi. Çevrede güvenlik önlemi alan Ankara polisi, olayın büyümesini kısa sürede engelledi.

Ufuk Üniversitesi Caddesi'ni kana bulayan olayda 4 taksici ağır yaralandı. Yaralılar cadde üzerinde bulunan Ufuk Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi.

"ADAMLAR GELDİLER, SALLAMAYLA SALDIRDILAR"

Olayı gören bir vatandaş, "Kardeşler Taksi Durağı senelerdir Ufuk Üniversitesi Hastanesi'nin hizmetini görüyorlarmış, halen devam ediyorlar. Daha sonra dilekçe vererek hastane karşısındaki yol üzerine 4 taksilik levha koydurdular. Bayındır Taksi Durağı çalışanları ise bu levhayı kırmışlar. Bunun üzerine aralarında kavga çıktı. Kavgayı ben bildirdim. Adamlar geldiler, sallamayla saldırdılar" dedi.

Olay nedeniyle Konya yolunda da kısa süreli trafik yoğunluğu yaşandı. İki taksi durağı çalışanları arasında gerginlik sürüyor. (İHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler