HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Batman'da 40 kişi zehirlendi

Batman'da bir tavuk dönerciden döner yiyen aralarında çocuk ve hamile kadınların da olduğu 40 kişi, zehirlenme şüphesiyle çeşitli hastanelere başvurdu.

BATMAN (İHA) – Edinilen bilgiye göre, Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi yakınında bulunan bir tavuk dönerciden döner yiyen aralarında çocuk ve hamile kadınların da olduğu 40 kişi, zehirlenme şüphesiyle Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, Batman Bölge Devlet Hastanesi ile bazı özel hastanelere başvurdu.

Kendilerine 10 kişinin müracaat ettiğini belirten Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekim Yardımcısı Hakkı Taşkıran, "Hastanemize 10 hasta geldi. Genel durumları şuan stabil. 1 tanesi tedbir amaçlı yatmış. Kan değerlerinde şuanda bir sorun yok. Yapılan kan tahlilleri değerleri normal. Şuan hastalarımız doktorlarımızın kontrolü dahilinde, şuan ileri tetkik kontrolleri için kan örnekleri alınıyor. Kan örneklerini Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne gönderip, ekstra bir durum olum olmadığına bakacağız. Gıda zehirlenmesi ile bize geldiler ama kaynağını bilmiyoruz” dedi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler