HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Batman'da eğitime 1 gün kar tatili

Batman'da kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi.

Veliler, çocuklarını almak için gece karanlığında okul önlerine akın etti. Gece devam eden kar yağışı renkli görüntüler oluşturdu. Çantalarını anne babalarına taşıtan çocuklar da karın keyfini çıkardı.

Batman'da sabah saatlerinde başlayan kar yağışı okulları tatil ettirirken ortaya kartpostallık görüntüler çıkarttı. Batman Valisi Yılmaz Arslan, Batman ve merkeze bağlı köylerdeki ilk ve orta dereceli okulların yoğun kar yağışı nedeniyle 1 gün tatil edildiğini açıkladı.

BTÜ'DE KAR NEDENİYLE EĞİTİME 2 GÜN ARA VERİLDİ

Batman Üniversitesi'nden yapılan açıklamada, kentte etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle eğitim öğretime 2 gün ara verildiği bildirildi. Rektör Prof. Dr. Abdüsselam Uluçam başkanlığında toplanan üniversite senatosu, Batman'da etkili olan kar yağışı nedeniyle 12-13 Aralık 2013 tarihleri arasında eğitim öğretime ara verme kararı aldı.

VELİLER OKUL ÖNLERİNE AKIN ETTİ

Sabah saatlerinden beri devam kar yağışı gece görüş mesafesini kısaltırken, anne babalar gece karanlığında okuldan çıkan çocuklarını almak için okul önlerine akın etti. Okul bahçelerinde dakikalarca bekleyen velilerden kimi şemsiyeyle kar yağışından korunmaya çalıştı kimileri ise koridorlarda bekledi.

Çantalarını anne babalarına veren çocuklar ise soğuk havaya aldırmadan karın keyfini çıkartmaya çalıştı. Gece devam kar yağışı kartpostallık görüntüler ortaya çıkarttı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler