HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Batman’da trafik kazası: 4 ölü, 2 yaralı

Batman'ın Kozluk ilçesine bağlı Bekirhan beldesinde bir TIR ile otomobilin çarpıştığı kazada 4 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

Kaza, Bekirhan beldesi Üçyol mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Batman'dan Bekirhan istikametine giden Abdurrahman Karabulut'un (55) kullandığı 21 HC 719 plakalı otomobil, akaryakıt istasyonundan ana yola çıktığı sırada aynı istikamete gitmekte olan 73 DS 869 plakalı TIR'la çarpıştı.

TIR'ın altına giren otomobilin sürücüsü Abdurrahman Karabulut ile araçtaki Sultan Karabulut, Doğan Karabulut ve Mustafa Çetinbaş hayatını kaybederken, Büşra Karabulut ve ismi öğrenilemeyen bir kişi ise ağır yaralandı. Araçta sıkışan ölü ve yaralılar, Batman Belediyesi itfaiye ekipleri ile AFAD ekiplerinin 1 saat süren çalışmaları sonucu sıkıştıkları yerden çıkarıldı. Yaralılar ambulansla Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, hayatını kaybeden 4 kişinin cenazeleri ise ambulansla Kozluk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. TIR şoförünün jandarmaya teslim olduğu ve kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi. (İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler