HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bekçiyi tehdit edip, trafodaki kabloları çaldılar

Şanlıurfa'nın Hilvan İlçesi'nde, yüzlerini maske ile gizleyen kişiler silahla bekçisini etkisiz hale getirdikleri arıtma tesisindeki kabloları çalarak kaçtı.

Bekçiyi tehdit edip, trafodaki kabloları çaldılar

Olay, gece geç saatlerde Hilvan'ın Hoşin Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, yüzlerini maske ile gizleyen kişiler Atatürk Barajı kıyısındaki belediyeye ait arıtma tesisine geldi. Buradaki bekçi Adil Dildak'ı tehdit eden telefon ve ayakkabılarını alan şüpheliler, içeride bulunan bazı malzemeler ile kabloları alarak kaçtı.

Şüphelilerin ayrılmasının ardından yakında bulunan Hoşin Mahallesi'ne giderek bulduğu telefon ile durumu jandarmaya bildiren bekçinin şikayetinin ardından inceleme başlatıldı. Jandarma, bekçinin verdiği bilgiler doğrultusunda şüphelilerin bulunması için çalışma başlattı. Olayın şokunu yaşayan Adil Dildak, "4 kişi geldi ve başıma silah dayadılar, ölümle tehdit ettiler. Bu sırada başka bir grup daha geldi ve tesisteki kabloları kesip, plakasını karanlık nedeniyle görmediğim kamyonete yükledi. Bu kişiler cep telefonum ile ayakkabı da aldıktan sonra kaçtı" dedi.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler