HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Belaruslu kadın otel odasında intihar etti

Antalya'nın Alanya ilçesinde, eşi ile birlikte tatil yapan 25 yaşındaki Belaruslu kadın turist, eşinin kendisini aldattığını öğrenince banyoda elektrik kablosu ile kendisini asarak intihar etti.

Edinilen bilgiye göre olay, Tosmur Mahallesi'ndeki bir otelde sabaha karşı saat 09.00'da meydana geldi. Geçen hafta eşi Yury Barouskaya ile birlikte tatil için Alanya'ya gelen 25 yaşındaki Nadzeya Barouskaya, eşinin ülkesinde kendisini aldattığını öğrendi.

Eşi ile alkol alıp tartışan genç kadın, sabaha karşı banyoya girdi. Sabah saatlerinde uyanan Yury Barouskaya, eşinibanyoda elektrik kablosu ile tavana asılı halde buldu. Otel yetkililerine durumu bildiren Yury Barouskaya yardım istedi. Otel görevlilerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi. Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı'nın da olay yerine gelmesi ve inceleme yapmasının ardından Nadzeya Barouskaya'nın cesedi otopsi yapılmak üzere Alanya Belediyesi Mezarlığı morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürerken, Yury Barouskaya'nın tercüman eşliğinde ifadesine başvuruldu. Otopsinin ardından genç kadının cenazesinin ülkesine gönderileceği öğrenildi.

(İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler