HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Belediye başkanı kazada yaralandı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında aralarından Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın'ın da bulunduğu 5 kişi yaralandı.

Kaza, Kandilli-Ereğli Karayolunun Balı Mahallesi'ndeki çimento fabrikasının önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ereğli istikametinden Kandilli istikametine giden Hamit Akyüz (26) idaresindeki 67 TC 280 plakalı makam aracı, karşı yönden gelen Dinçer Erdoğmuş'un kullandığı 34 UA 0530 plakalı otomobille kafa kaya çarpıştı. Kazada Belediye Başkanı Mustafa Aydın, makam şoförü Hamit Akyüz, diğer aracın sürücüsü Dinçer Erdoğmuş ile aynı araçta bulunan Cevriye Erdoğmuş ile Şadiye Erdoğan yaralandı. Yaralılar 112 sağlık görevlilerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından 3 ayrı ambulans ile Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza sonrası ambulansta tedavisi yapılan bir kişi ise ambulanstan inip gazetecilere saldırmaya çalıştı. Saldırıyı polis ekipleri önledi.

Kazada yaralanan belediye başkanı Mustafa Aydın'ın sağlık durumunun iyi olduğu, diğer araçta bulunan Cevriye Erdoğmuş ile Şadiye Erdoğan'ın hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi.

Öte yandan iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kaza anı yakındaki bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Kazada hurdaya dönen otomobiller çekici vasıtası ile olay yerinden kaldırılırken, polis kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler