HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Belediye Başkanı öğrencilerin evine çay içmeye gitti

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, 'Twitter' üzerinden kendisini evlerine davet eden üniversite öğrencilerinin teklifini geri çevirmedi. Cahan, "12.00'de sizdeyim, çayı demleyin gençler." yanıtının ardından öğrencileri evlerinde ziyaret etti.

Belediye Başkanı öğrencilerin evine çay içmeye gitti

Geçtiğimiz günlerde de yol yapım çalışmalarını ve spor faaliyetlerini yakından takip ederken aynı zamanda Uşaklı vatandaşlar ile sohbet eden Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak Üniversitesi öğrencilerinin, twitter adlı sosyal medya üzerinden kendisine yaptığı çay davetini kabul ederek, ''Saat 12.00'de sizdeyim çayı demleyin gençler.'' dedi.

Daha önce de komşularının, Uşak Belediyesi ekiplerinin ve Uşaklı vatandaşların isteklerini kırmayarak, kendisine düzenlenen davetleri her zaman kabul etmeye çalıştığını belirten Nurullah Cahan, ''Uşak Üniversitesi'nde okuyan öğrencilerimizin, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan yaptıkları çay davetlerini yanıtsız bırakmayarak evlerinde ziyaret ettik. Öğrenci arkadaşlarımızın demlediği çayları yudumlayıp, güzel bir hasbihalde bulunduk. Misafirperverlikleri nedeniyle kendilerine çok teşekkür ediyoruz.'' ifadelerini kullandı.

Nurullah Cahan'ı evlerine davet eden Uşak Üniversitesi öğrencileri ise çok memnun kaldıklarını göstermek amacı ile, ''Bizi kırmayıp öğrenci evine gelen başkan gibi başkan.'' dedi.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak ilinde düzenlenen büyük ve geniş çaplı projeleri yerinde incelerken, bulunduğumuz çağın beraberinde getirdiği sosyal medyaya ilgiden dolayı oluşan misafirlik davetlerini elinden geldiğince kabul etmeye çalışacağını belirtti.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler