HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

"Ben ölmezsem kocam aileme zarar verecek" dedi ve intihar etti

Adana'da 40 günlük eşinden gördüğü işkence sonucu hastanelik olan ve ardından baba evine dönen 20 yaşındaki genç kadın, "Ben ölmezsem kocam aileme zarar verecek" diyerek intihar etti.

"Ben ölmezsem kocam aileme zarar verecek" dedi ve intihar etti

Olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Kavaklı Mahallesi'nde meydana geldi. İddialara göre, ortaokul mezunu olan ve fabrikada çalışan Edibe-Suphi Aygün çiftinin kızları 19 yaşındaki Seher Aygün, Hasan E. (23) ile 2013 yılının ekim ayında evlendi. Özel güvenlik elamanı olarak çalışan Hasan E, eşiyle baba ocağında yaşamaya başladı. Evlendikten hemen sonra Seher Aygün kocası tarafından şiddete maruz kaldı. Koca kıskançlık nedeniyle eşini evden dışarı çıkarmazken, kayın valide de kıza kötü davranmaya başladı.

Genç kız evliliğinin üzerinden 40 gün geçtikten sonra evde bir odaya kilitlenerek bir hafta aç bırakıldı; eşi ve kayın validesi tarafından darp edildi. Darp sonucunda kolu kırılan ve ağır yaralanan Seher Aygün komşularının çağırdığı ambulansla hastaneye kaldırıldı. Bunun üzerine Seher Aygün'ün ailesi hastaneye akın etti. Eşinin darp edildiğin öğrenen aile kızlarını bir daha eşinin yanına göndermedi. Baba Suphi Aygün, kızının eşinden ve ailesinden şikayetçi oldu. Mahkemeye verilen koca 3 ay evden uzaklaştırma cezası aldı.

Bu sırada açılan mahkeme de devam ediyordu. Seher Aygün, ailesine hastaneden çıktıktan sonra korktuğu için bir şey söylemediğini hep mutluymuş gibi davrandığını söyledi. Fakat aile kızlarının kocasının yanına gitmesine izin vermedi. Ancak koca Hasan E, eşini telefonla arayıp sürekli tehdit etmeye başladı. Koca, bildiklerini anlatması halinde kardeşi Yusuf Aygün'ü öldürmekle tehdit etti. Genç kız annesine, "Tehditlerden bunaldım, ben ölmezsem kocam aileme zarar verecek" dedi. Dünde öğleden sonra düğün ve nişan fotoğraflarına annesiyle birlikte bakan Aygün, "Ben çok şey mi istedim. Evlenip mutlu olmak çocuk sahibi olmak istedim" diye ağladı. Seher Aygün, bir süre sonra, annesinin olmadığı sırada evden çıktı. Hemen evlerinin karşısında bulunan tren hattına çıkan genç kadın trenin önüne atlayarak intihar etti.

Genç kadının cesedi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Otopsi yapılan cenaze bu sabah ailesi tarafından alınarak Kabasakal Mezarlığı'na toprağa verildi.

"KIZIMI KOCASI ÖLDÜRDÜ"

Kızının kocası yüzünden intihar ettiğini belirten anne Edibe Aygün, gözyaşları içinde, "Kızım düğün fotoğraflarına bakıp intihar etmeye gitti. Kızım evlendikten 40 gün sonra hastanelik oldu. Kızımı her gün dövermiş, işkence yaparmış. İlaç verdikten sonra ölmesi için evde bırakmışlar. Her türlü işkenceyi yapmışlar. Biz bunu kızım hastanelik olunca öğrendik. Kızımızı evimize aldık yine rahat vermedi. Kızımı sürekli tehdit etti. Kızımın ölümünden damat sorumlu. Onun yakalanıp cezalandırılmasını istiyorum" dedi. (İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler