HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş’ta otomobil şarampole yuvarlandı: 1 ölü, 2 yaralı

Beşiktaş Ulus'ta balık tuttuktan sonra evlerine dönen 3 arkadaşın içinde bulunduğu otomobil şarampole yuvarlandı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi yaralandı.

Kaza, saat 08.00 sıralarında Beşiktaş Ulus Akmerkez Yolu'nda meydanda geldi. İddiaya göre, Arnavutköy-Bebek sahilinde yanındaki arkadaşları Eyüp Yıldız ve Ali Polat ile birlikte balık tutmaya giden Yavuz Yıldız, sabah saatlerinde eve dönmek için yola çıktı. Ulus'tan Zincirlikuyu istikametine giden Yavuz Yıldız idaresindeki 34 BPB 98 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu reklam direğine çarptı. Direğe çarpan araç ardından takla atarak şarampole yuvarlandı. Çevredeki sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, yolun 1 şeridini kapattı. Ardından olay yerine gelen itfaiye ekipleri araç içerisinde sıkışan Yıldız ve Polat'ı kurtarmak için çalışmalara başladı. Yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından Eyüp Yıldız ve Ali Polat sıkıştığı yerden kurtarılarak ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Araç içerisinde sıkışan Yıldız ve Polat'ın çıkartılmasının ardından itfaiye ekipleri, sürücü Yıldız'ı kurtarmak için çalışmalara başladı. Yapılan çalışmaların ardından sıkıştığı yerden çıkartılan Yıldız'ın sağlık ekipleri tarafından yapılan kontroller sonucunda hayatını kaybettiği belirlendi. Bunun üzerine yapılan incelemeler sonucunda Yıldız'ın cesedi, ambulansla morga kaldırıldı.

Öte yandan sürücü Yıldız'ın balık tuttuğu oltanın da araçtan şarampole düştüğü görüldü. Olayı gören Hasan Köse, "Ben olayı yukarıdan gördüm. Viraja hızlı girdiler, zannedersem de alkollüler. Balık tutmaktan geliyorlar, viraja hızlı girince toparlayamadı. Araba ters döndü, direğe çarpıp aşağıya uçtu. İtfaiyeyi ben aradım, 3 yaralı var. Araçtan çıkarılan 2'si ile konuştuk ama diğeri hareket etmiyor, tepki vermiyordu” dedi.

Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

(İHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler