HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beton mikserinin yatak odasına girmesi saniye saniye kameralara yansıdı

Kağıthane'de dün akşam saatlerinde meydana gelen olay akıllara durgunluk verdi. Bir beton mikseri yokuşta manevra yaptığı sırada henüz belirlenemeyen bir nedenle kaymaya başlarken, önce iki araca ardından da bir evin yatak odasının duvarına çarparak durabildi. Beton mikserinin evin yatak odasının duvarını yıkması çevredeki güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Kağıthane'de dün akşam saatlerinde bir beton mikseri yokuşta manevra yaparken henüz belirlenemeyen bir sebeple kaymaya başladı. Kayan araç önce iki araca ardından da bir evin yatak odasının duvarına çarparak durabildi.

Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, 3 araçta ve evin duvarında maddi hasar meydana geldi. Beton mikserinin evin yatak odasının duvarını yıkması çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, beton mikseri henüz belirlenemeyen bir nedenle yokuş aşağıya doğru kayıyor. Park halindeki araçlara çarpan mikser, bir evin duvarına çarparak duruyor. Bu anlarda sokakta yaşanan panik de çevredeki güvenlik kameralarına yansıyor. (DHA)


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler