HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bıçaklanarak yaralandı taksiyle hastaneye gitti

Bursa’nın Orhangazi İlçesi’nde, çiftçi 77 yaşındaki Ramis Akkol, tarlasına hayvanları girdiği için tartıştığı 62 yaşındaki Hüseyin Akoğlu’nu bıçakla yaraladı.

Bıçaklanarak yaralandı taksiyle hastaneye gitti

Bıçaklanan Akoğlu, bindiği taksiyle hastaneye giderken, kavgada aldığı yumruk darbesiyle baygınlık geçiren Akkol ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olay, Orhangazi'de meydana geldi. Ramis Akkol, daha önce hayvanlarını tarlasından geçirdiği için tartıştığı Hüseyin Akoğlu’nu dün İstiklal Caddesi'nde gördü. Akkol, arkasından bağırarak seslendiği Hüseyin Akoğlu ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, Akkol belinden çıkardığı bıçağı iki kez Akoğlu'nun karnına sapladı. Yaralanan Hüseyin Akoğlu, kan kaybetmesine rağmen yoldan geçen taksiye binip Devlet Hastanesi'ne gitti, önünde inip Acil Servis'e yürüyerek girdi.

Öte yandan kavga sırasında aldığı yumruk darbesiyle baygınlık geçiren Ramis Akkol da ambulansla aynı hastaneye kaldırıldı. Bıçakla yaralanan Hüseyin Akoğlu'nun tedavisi sürerken, sağlık kontrolünün ardından taburcu edilen Ramis Akkol polis tarafından gözaltına alınıp Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Yeniköy Gençlerbirliği Futbol Takımı'nda bir dönem başkanlık ve Yeniköy Belediyesi'nde Meclis üyeliği yapan Hüseyin Akoğlu'nun bıçaklanmasıyla ilgili soruşturmaya, Orhangazi Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı.

(DHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler