HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bilecik’te otomobil dereye uçtu: 2 yaralı

Bilecik'te direksiyon hakimiyeti kaybedip, Aleksi deresine uçan araçta sıkışan ve mahsur kalan 2 kişi zorlu bir çalışmanın ardından kurtarıldılar.

Bilecik’te otomobil dereye uçtu: 2 yaralı

Olay dün gece saat 03.00'da meydana geldi. İddialara göre, Bilecik merkez Kızıldamlar köyünden Yeniköy istikameti seyir halinde olan ve sürücüsünün alkollü olduğu belirtiler 11 AF 614 plakalı otomobil, Aleksi köprüsünde geldiği sırada sürücü direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Aleksi deresine uçan otomobil ters dönmüş şekilde düştü. Otomobilde ön konsola sıkışan sürücü Mürsel Akıncı ve otomobil içinde mahsur kalan Bayram Ezme bağırarak seslerinin duyurmaya çalıştılar. Bu sırada çevreden şans eseri geçen bir vatandaş sesleri duydu. Durumu 112 Acıl Servis ekiplerine ekiplere haber veren vatandaş, sıkışan ve mahsur kalan yolcuya destek olmaya çalıştı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri otomobilde mahsur kalan sıkışan sürücüyü çıkaramadılar. Olay yerine çağrılan AFAD ekipleri bellerine kadar su seviyesinin vardığı dereye girerek yaklaşık 2,5 saatlik bir çalışma sıkışan sürücüyü ve mahsur kalan arkadaşını vinç yardımı ile kurtardılar. Yaralılar 112 Acil Servis Ambulansı ile Bilecik Devlet Hastanesi kaldırılırken, hayati tehlikeleri olmadı belirtildi.

Ayrıca, kurtarma çalışmalarına AFAD ekiplerinin yanı sıra NAK ve Jandarma ekiplerine yardım etti. Vatandaşlar uzun süre suyun içinde sıkışan vatandaşı çıkarmakla uğraşan AFAD ekiplerine teşekkür ettiler.

(İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler