HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bileklik hırsızı güvenlik kamerasında

Adana'da altın alacağını söyleyerek geldiği kuyumcudan, 2 bin TL değerindeki altın bilekliği çalan hırsız, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Bileklik hırsızı güvenlik kamerasında

Beğendiği bilekliği bir gün sonra alacağını söyleyerek ayrılan 25 yaşlarındaki hırsızın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Merkez Seyhan İlçesi'nin Kayalıbağ Mahallesi'nde bir kuyumcuda meydana gelen hırsızlık, olaydan bir gün sonra çalışanların, vitrindeki altınları düzenlediği sırada anlaşıldı. Bilekliklerin eksik olduğunu fark eden kuyumcu çalışanları, güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Görevlilerin yaptığı incelemede, yeşil montlu, kot pantolonlu erkek hırsız, kuyumcu çalışanının yanına gelerek bilekliklere bakmak isteği gürüldü. Bileklikleri tek tek inceleyen hırsız, montunun sağ kolunu dirseğine kadar sıyırdı. Görüntülerde hırsızın bilekliği sağ kolundan montun içine yerleştirmesi de görüntülere yansıdı. Kolunun içine yerleştirdiği belikliğin düşmemesi için de diğer eliyle montunu tutan dolandırıcı, bir süre daha altınları inceledikten sonra ertesi gün geleceğini söyleyerek ayrıldı.

Güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye alan polis, kimliğini belirlediği hırsızı yakalamak için çalışma başlattı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler