HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bingöl’de 16 yaşındaki çocuğu üç yıl boyunca istismar eden dört esnaf tutuklu

Bingöl’de 16 yaşındaki erkek çocuğu E.E.’ye üç boyunca cinsel istismarda bulundukları gerekçesiyle dört esnaf tutuklandı. Tutuklanan bir şüpheli cezaevinde saldırıya uğrayarak ağır yaralandı.

Bingöl’de 16 yaşındaki çocuğu üç yıl boyunca istismar eden dört esnaf tutuklu

Bingöl’de şu anda 16 yaşında olan erkek lise öğrencisine 13 yaşından beri cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen mahalle esnafından 7 kişi gözaltına alındı. Sorgusu tamamlanan 7 şüpheliden 4’ü savcılıkta, 2’si nöbetçi mahkemede serbest bırakılırken, biri tutuklandı.

Tutuklanan G.Ç., cezaevinde konulduğu koğuşta diğer mahkumların bıçak ve jiletli saldırısına uğrayarak ağır yaralandı ve gece yarısı hastaneye kaldırıldı.

Olay E.E.’nin uğradığı cinsel istismar ve işkenceden dolayı hastaneye kaldırılmasıyla ortaya çıktı. Bingöl Devlet Hastanesi’nde hastayı muayene eden doktor, çocuğun durumundan şüphelenip sohbet etmeye başladı ve çocuk başına gelenleri anlattı.

Çocuğun verdiği bilgiler ve muayene raporlarına göre, E.E, 13 yaşından itibaren yedi kişi tarafından düzenli olarak istismar edilmiş, istismara işkence de eşlik etmiş.

MAHALLE ESNAFI YAPTI

Doktorun durumu polise bildirmesi üzerine yedi kişi gözaltına alındı. 40 ile 50 yaşları arasında olduğu öğrenilen yedi kişinin, çocuğun oturduğu mahallede esnaf olduğu öğrenildi.

Haberdar’da yer alan habere göre şüphelilerden dördü tutuklanarak cezaevine konurken, üçü serbest bırakıldı. Bir başka iddia da şüphelilerin istismar ettikleri tek çocuğun E.E. olmadığı.

E.E.’nin hastanedeki tedavisi sürerken, Bingöl’de bir ay önce bir başka istismarın daha yaşandığı, engelli bir çocuğu istismar ettiği için iki kişinin tutuklandığı öğrenildi.

Olayla ilgili Twitter’da #BingöldekiTecavüzeSessizKalma etiketi ile bir sosyal medya kampanyası da başlatıldı.

BİR ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Savcılıkta ifade veren şüphelilerden 4’ü burada serbest bırakılırken, 3 şüpheli tutuklanma istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Şüphelilerden 2’si ’mağdurun rızası olduğu’ gerekçesiyle serbest bırakılırken, G.Ç. ’küçük yaştaki erkek çocuğuna nitelikli cinsel istismarda bulunmak’ suçundan tutuklandı.

KOĞUŞTAKİLER BIÇAK VE JİLETLE AĞIR YARALADI

Şüpheli G.Ç.’nin, cezaevinde konulduğu koğuşta diğer tutuklu ve hükümlülerin bıçaklı ve jiletli saldırısına uğradığı, ağır yaralı olarak gece yarısı Bingöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı belirtildi. Hastanede mahkum koğuşunda tedavi altına alınan G.Ç.’nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Sanık G.Ç.’nin evli ve 2 çocuk babası olduğu ve mağdur ile aynı mahallede yaşadığı kaydedildi.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler