HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Biniş kartı yanlış olunca uçağın kapısından çevrildi

Paris'e gitmek için Atatürk Havalimanı'na gelen yolcuya, başkasının adına düzenlenmiş biniş kartı kesildi.

Son uçuş kartı kontrolünden geçen yolcu, uçağın kapısından çevrildi.

Edinilen bilgiye göre, Fransa'da restoran sektöründe çalışan Ender Can Yıldırım, Türk Hava Yolları'nın (THY) tarifeli seferiyle İstanbul'dan Paris'e gitmek için Atatürk Havalimanı'na geldi. Biniş kartı almak için sıraya giren Ender Can Yıldırım'a görevli personel biniş kartı verildi. Biniş kartı ile pasaport kontrolünden geçerek uçağın biniş kapısına kadar gelen Yıldırım, burada beklemediği bir sürprizle karşılaştı. Yapılan kontrollerde Yıldırım'ın Paris uçağında bileti olmadığı ve başkası adına düzenlenen biniş kartı verildiği belirlendi.

"BİLETİ YANLIŞ KİŞİ ADINA VERMİŞLER”

Paris'e uçamayan ve mağdur olduğunu ifade eden Yıldırım, "Arkadaşıma Paris için bilet almasını söylemiştim, arkadaşımda aldığını söyledi. Bunun üzerine uçmak için Atatürk Havalimanı'na geldim. Paris'e gitmek sıraya girerek biniş kartımı aldım. Biniş kartındaki ismi kontrol etmedim. Her şey normalmiş gibi pasaport kontrolünden geçtim. Uçağın kapısına geldiğimde benim adıma değil,Mehmet Yıldız adına iki biniş kartı üretildiği ortaya çıktı. Benim Mehmet Yıldız olmadığım anlaşıldı. Yanlış kişi adına üretilmiş” şeklinde konuştu.

"BENİ 3 SAATE YAKIN SORUŞTURDULAR”

Görevlilerin yaptığı kontrollerde Paris uçağında rezervasyonun dahi olmadığını belirlediğini ifade eden Yıldırım, "Kontrol ettiler benim için bilet alınmamıştı. Bu şekilde bana biniş kartı üretilmesi hata. Güvenlik sorunu var.Beni üç saate yakın soruşturdular. Böyle bir durumla ilk kez karşılaşıyorlar. Paris'e gitmem lazımdı. Şu anda gitmeyi düşünmüyorum. Üç saat sorgulamaya tabi tutuldum. Şikayet dilekçemi bildireceğim” dedi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler