HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bir gün önce annesini toprağa verdi, çatışmada öldürüldü

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, birahanede meydana gelen çatışmada bir kişi ölürken, yoldan geçen bir çocuk da yaralandı. Öldürülen şahsın dün annesini toprağa verdiği bildirildi.

İddiaya göre, bugün saat 13.30 sıralarında, Mustafa Özdemir isimli şahıs, husumetli olduğu Erdinç Kınabaş'ın Osmanbey Caddesi üzerindeki birahanesine giderek, rastgele ateş etmeye başladı. Birahanede bulunan kişiler de açılan ateşe silahlarla cevap verdi. Çatışmada, kalbine ve vücudunun çeşitli yerlerine olmak üzere 4 kurşun isabet eden Erdinç Kınabaş ağır yaralandı.

Mustafa Özdemir ile birahaneden çıkan şahıslar arasındaki çatışma devam ederken, yoldan geçen 15 yaşındaki K.Ö, beline isabet eden 2 kurşunlu yere yığıldı. Ağır yaralanan K.Ö, korunmak için çevredekilerin yardımı ile bir iş yerine alındı. Yaya olarak kaçmaya çalışan Mustafa Özdemir, olay yerine gelen emniyet ekipleri tarafından yakalandı.

Kanlar içinde yatan Erdinç Kınabaş ise, ambulansla kaldırıldığı Devlet Hastanesi'nde kurtarılamadı.

Belinden yaralanan K.Ö. ise, acil serviste yapılan müdahalenin ardından yoğun bakıma alındı.

Emniyet ekipleri olay yerinde geniş güvenlik tedbiri alırken, Erdinç Kınabaş'ın cenazesi savcılık incelemesinin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Kınabaş'ın dün vefat eden annesini toprağa verdiği bildirildi. Olayla alakalı tahkikat sürüyor. (İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler