HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bir haftalık bebeği terk ettiler!

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde bir apartman dairesinin kapısında gece yarısı spor çanta içersinde bir haftalık erkek bebek bulundu.

Safranbolu Emniyet Müdürlüğü binasının arka caddesinde bulunan Nur yapı kooperatifi apartmanın birinci katındaki dairenin kapısına bırakılan ve bir haftalık olduğu öğrenilen erkek bebek donmaktan son anda kurtuldu.

Daire sakinleri tarafından spor bir çanta içinde bulunan erkek bebek bulunduğu üzerine olay yerine giden ekipler bebeği alıp Karabük Doğum ve Çocuk Bakımevi Hastanesine getirdi. Burada Acil Servis bölümünde gerekli tedavisi yapılan bebeğin yaklaşık bir haftalık olduğu ve göbek bağından dolayı evde doğum yapıldığı tespit edildi.

Nur Yapı kooperatifi apartmanın birinci katında oturan resim öğretmeni Abdullah Güreldi, evde kitap okuduğu sırada merdiven boşluğunda bebek ağlama sesi duyduğunu söyleyerek, " İlk etapta birinin kucağında bebek ile indiğini düşündüm. Daha sonra karşı komşum beni cepten arayıp kapı önünden bebek sesi geldiğini söylemesi üzerine kapıyı açtım. Karşi komşumun kapısının hemen önünde çanta içersinde bebek ağlıyordu. Eşim hemen bebeği alıp karşı komşuma geçti ve polise haber verdik" dedi.

Kapısının önüne spor çanta içinde bebek bırakılan Nazmiye Şahin ise "Uyuyordum. Kızım televizyonu açık bıraktı sanıp bebek senin oradan geldiğini sandım. Daha sonra kapının yanına geldiğimde dıaşrdan bebek ağlama sesi verdi. İşte olan eşimi aradım. Oda karşı komşumu aradı. Kapıyı açtığımızda yerde çanta içinde bebek vardı. Çanta içinde herhangi bir notta yoktu" dedi.

İHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler