HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bir hemşire skandalı da Ankara'da

İddialara göre, özel bir hastanede stajyer olarak çalışan hemşire, baygın ve yarı çıplak hasta kadının önünde selfie çekti.

Bir hemşire skandalı da Ankara'da

Türkiye iki gündür hemşirelerin selfie skandalı ile çalkalanıyor.

İNTERNETTE YAYINLANAN OLAY GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYIN! (18+)

“ÖLMEYE RAMAK KALALARDAN MİNİCİK BİR TABLO”

Yoğun bakım servisinde tedavi gören hastanın fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak “ölmeye ramak kalalardan minicik bir tablo” notunu paylaşan hemşire gündemdeki yerini korurken bir skandal da Ankara'da yaşandı.

Ankara'da özel bir Hastanede anjiyoya girecek hastanın önünde selfie çeken hemşire tepkilere neden oldu.

HEMEN KOVULDU

Kamuoyu hemşire skandalını tartışırken yeni bir skandal daha yaşandı. Bu kez hasta haklarını hiçe sayan bir hemşire adayı idi. Hemşire adayı hastanenin anjiyo ünitesinde yaşam mücadelesi veren bir hastanın önünde selfie çekti. Hastane yönetimi selfie çeken kişinin stajyer olduğunu açıkladı. Skandal paylaşımdan sonra lise öğrencisi stajyer hastaneden kovuldu.

SKANDAL PAYLAŞIMLAR SONRASI İLK AÇIKLAMA

Sosyal medyadaki skandal paylaşımlarının ardından ilk kez ATV'deki Son Durak programında açıklama yapan hemşire E.G., "Tamamen gençliğimin vermiş olduğu cahillikten kaynaklı çekimlerdi. Sonrasında çok pişman oldum. Tamamen cahillik yani.Sağlık Bakanlığı'nın hassas çizgisi zaten hasta mahremiyeti. Bu benim cahilliğimle kaynaklı.

Yoğun bakım ortamlarında böyle şeylere çok dikkat edilir. Türk halkından böyle bir hatadan dolayı özür dilerim. Sağlık Bakanı'ndan özür dilerim. Benim yaptığım hatayı herkes yapacak diye bir şey yok. Zor durumda bıraktığım başhekimim, baş hemşirem ve meslektaşlarımdan özür diliyorum. Benim için çok büyük bir dersti. Daha dikkatli olunmasını önerebilirim. Hasta yakınlarından özür dilerim.

Bu olaylar yüzünden bana dönüşler çok sert oldu. Sosyal hesaplarımı dondurmak zorunda kaldım. Ailem ve yakınlarım da kapatmak zorunda kaldı. Böyle bir şey görsem ben de belki böyle tepki verebilirdim" dedi.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler