HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bir kutu ilaç içip, elbise dolabına saklandı

İlaç içerek intihar girişiminde bulunan 21 yaşındaki kadın, yakınları tarafından son anda elbise dolabında bulunarak, hastaneye kaldırıldı.

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde, henüz belirlenemeyen bir sebeple ilaç içerek intihar girişiminde bulunan 21 yaşındaki kadın, yakınları tarafından son anda elbise dolabında bulunarak, hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Şehit Mehmet Hallaç Mahallesi 636 Sokakta meydana gelen olayda, S.E (21) adlı kadın, henüz belirlenemeyen bir sebeple, evde bulunan ilaçları içip kendisini de kimsenin bulamaması için elbise dolabına saklandı.

Genç kadından haber alamayan yakınları, bir süre sonra durumu polise bildirdi. Eve gelen polis ekipleri ve komşular her yerde kayıp kadını ararken, bir süre sonra yatak odasında bulunan elbise dolabının içerisinden ses gelmesi üzerine bulunan S.E, kendinden geçmiş vaziyette elbise dolabından çıkarılarak, polis aracıyla Kadirli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Burada yapılan ilk müdahalenin ardından yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan genç kadının hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Polis olay ile ilgili soruşturma başlattı.

(İHA)

En Çok Aranan Haberler