HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Birahaneye silahlı saldırı kamerada: 4 yaralı

Gaziosmanpaşa'da Ergenekon soruşturmasını yürüten eski özel yetkili İstanbul Cumhuriyet Savcısı Cihan Kansız'ın yeğenlerinin birahanesi kurşunlandı.

Birahaneye silahlı saldırı kamerada: 4 yaralı

Antalyaspor-Fenerbahçe maçını izleyen 4 kişi yaralandı. O anlar güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Dün akşam meydana gelen olayda iddiaya göre; Celal E. ve Doğukan O. isimli 2 arkadaş, bir süredir aralarında sorun olan İlker ve Ali Kansız'ın işlettiği birahanesine kurşun yağdırdı. O sırada Antalyaspor-Fenerbahçe maçını izleyenKemal Kızıltuğ vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralanırken Selçuk Şensoy, İsmail Gülbaş ve Necdet Deniz de hafif yaralandı.

SALDIRI ANI KAMERADA

Saldırı anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde ellerinde pompalı tüfek bulunan 2 kişi birahanenin karşı kaldırımından ateş ediyor. O sırada maç izleyen 4 kişi isabet eden kurşunlarla yere yığılıyor. Korku dolu anların yaşandığı saldırı sonrası 2 şüpheli kaçıyor. Olaydan sonra çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri 2 saldırganı saklandıkları bir evde yakalayarak gözaltına aldı. Emniyette sorguları tamamlanan 2 şüpheli adliyeye sevk edildi.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler