HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bisikletle kanala uçan üniversiteli kız yaralı kurtuldu

Denizli'den Kemer'e tatile gelen 19 yaşındaki Elif Kıratlı, 'mypet' adı verilen üç tekerlekli elektrikli bisikletle 3 metreden su kanalına düşerek yaralandı.

Bisikletle kanala uçan üniversiteli kız yaralı kurtuldu

KEMER(Antalya), (DHA) - Kemer'de arkadaşlarıyla birlikte tatil yapan Pamukkale Üniversitesi öğrencisi Elif Kıratlı, mypet kiraladı. Arkadaşlarıyla, Merkez Mahallesi Ahmet Çavuş Caddesi'nde dolaşan Kıratlı, mypetin kontrolünü kaybederek sabah saatlerinde üzeri açık 3 metre derinliğindeki beton su kanalına düştü. Çeşitli yerlerinden yaralanan Kıratlı, gelen itfaiye ekibi tarafından bulunduğu yerden çıkarıldı. Sağlık görevlilerinin müdahalesinin ardından Kıratlı, ambulansla Kemer Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı.

'BU İŞİN CILKI ÇIKTI'

Kazanın ardından açıklama yapan Kemer Belediye Başkanı MHP'li Mustafa Gül, bu tür araçların trafiğe çıkması nedeniyle kendilerine çok sayıda şikayet geldiğini söyledi. Hemen hemen her gün mypet kazası haber aldıklarını anlatan Başkan Gül, "Bu konuda ciddi önlemler alacağız. Mypet artık Kemer'i sıkmaya başladı. Yurt dışında da bu araçlar kullanılıyor ama trafiğe çıkılmıyor. Artık bu işin cılkı çıktı. Kullanmak isteyenler Ralli Servis Alanı'nda kullansın. Ya da özel bir pist yapıp, kullanabilirler. Kemer caddelerinde artık mypet kullanılmasına izin vermeyeceğiz" dedi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler