HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bitlis, Tunceli ve Şanlıurfa kırsalında PKK'ya operasyon

Bitlis, Tunceli ve Şanlıurfa kırsalında güvenlik güçleri, PKK'ya yönelik operasyon düzenledi.

Bitlis, Tunceli ve Şanlıurfa kırsalında PKK'ya operasyon

Yapılan aramalarda PKK'ya ait tespit edilen mağara ve sığınaklarda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.

BİTLİS'TE PKK'YA AİT N 5 AYRI SIĞINAK VE MAĞARA TESPİT EDİLDİ

Bitlis'teki10’uncu Komando Tugay Komutanlığı tarafından, 21-23 Mart 2016 tarihleri arasında, Bitlis kırsalında 'Şehit Geçici Köy Korucu Nihat Çaprak-5' operasyonu düzenlendi.Operasyonda tespit edilen 5 ayrı sığınak ve mağarada; 1 Kaleşnikof piyade tüfeği, bunlara ait şarjörler ve mühimmat, 1 savunma tipi el bombası, örgütsel doküman, çok miktarda yaşam ve yiyecek malzemeleri ele geçirildi.

TUNCELİ'DE 1 DEPO, YAŞAM YERİ VE MEVZİİ BULUNDU

Tunceli'deki 4'üncü Komando Tugay Komutanlığı tarafından, 21-22 Mart 2016 tarihlerinde Tunceli Nazimiye kırsalında 'Şehit Jandarma Astsubay Başçavuş Tamer Meriç-8' operasyonu düzenlendi. Operasyonda PKK tarafından kullanıldığı tespit edilen ve ağaç, tel ve saçlar kullanılarak imal edilmiş 11 depo, yaşam yeri ve mevzii bulundu. Bölgede yapılan aramada muhtelif yaşam malzemeleri, mevzii sığınak yapımında kullanılan çeşitli gereçler, muhtelif kırtasiye malzemesi, örgütsel doküman ele geçirildi.

CEYLANPINAR'DA 36 KİLOGRAM TNT VE TETRİL KARIŞIMI PATLAYICI ELE GEÇİRİLDİ

22 Mart 2016 tarihinde Şanlıurfa Ceylanpınar ilçesinde yakalanan yabancı uyruklu 5 PKK/PYD terör örgütü mensubunun sorgulanmaları sonucunda 3 ayrı yerde toprağa gömülü vaziyette toplamda 36 kilogram TNT ve TETRİL karışımı patlayıcı madde ele geçirildi.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler