HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Biyoenerji yüklü adam şaşırtıyor

Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı Küçükköy beldesinin dünyaca ünlü turizm merkezi Sarımsaklı’da bir vatandaş, vücudundaki biyoenerjiyle görenleri hayrete düşürüyor.

Yaz-kış Sarımsaklı’da yaşayan 2 çocuk babası Fahrettin Usta (60), vücudundaki biyoenerji sayesinde birçok işin altından kolaylıkla kalkabiliyor. Aslen Uşak’a bağlı Karahallı ilçesinden olan ve 20 yıl İzmir’de yaşadıktan sonra aşık olduğu Feray hanımla evlenen Fahrettin Usta, 20 yıldan bu yana da Sarımsaklı’da yaşıyor.

Bedeninde yüklü olan biyoenerjiyle metal, plastik, cam ve kağıt gibi bir çok maddenin vücuduna yapıştığı mıknatıs adam, mistik özellikleriyle de dikkatleri üzerinde topluyor. Bakır bir tel parçasının üzerine plastik bir başlık takan Cerit, bu tel parçasına verdiği komutlarla hangi cismin nerede olduğunu, hangi yerleşim biriminin hangi yönde olduğunu bulabiliyor. Henüz bir isim vermediği ilginç pusulanın tamamen bedenindeki biyoenerjiyle yönlendiğini kaydeden Fahrettin Cerit, söz konusu pusula ile kayıp olan bir eşyanın nerede olduğunu ve bir hırsızlık olayı meydana geldiğinde, çalınan eşyanın kimin üzerinde olduğunu yine bu ilginç pusula ile bulabileceğini iddia ediyor.

Kendi deyimiyle, ‘Biyojenist’ olduğunu belirten Cerit, maharetin elindeki bakır tel parçasında değil, kendi üzerinde yüklü olan biyoenerjide olduğunun altını çiziyor. Bedeninde yüklü olan biyoenerjiyle çevresindekilerin vücutlarında herhangi bir rahatsızlığın olup olmadığını kolaylıkla teşhis edebildiğini savunan Fahrettin Cerit, “Her insanın bedeninde gizli bir enerji kalkanı vardır. Aura denilen bu kalkan benim bedenimde oldukça geniş bir yer kaplıyor. Aura; insanın ruh yapısı düzgünse pozitif enerji yayar. Ama kişinin ruhsal yapısı karamsar ve negatifse, bu kişilerde aura olmaz. Pozitif enerjisi olan insanlar, çevresine neşe, mutluluk ve huzur verir” dedi.

Uzun yıllar yoga yaptığını kaydeden Fahrettin Cerit, “Bedenimdeki biyoenerjinin farkına yoga sayesinde vardım. Yoga ile ruhumu tanıdım. Ruhumla dost olarak, onu iyi kullanmayı öğrendim. Daima neşeliyimdir. Hayata her zaman iyi yönden bakarım. Dünyada her maddenin canlı olduğuna inanır ve bu canlılıkların bir parçası olduğumu bilerek, daima bu bütünlüğü korumaya çalışırımb Sporculuğun dışında, sanatçı kişiliğim de var. Mesela geçtiğimiz yıllarda fosilleşmiş ağaç köklerinden elde ettiğim eserlerden oluşan bir sergi açmıştım. İnsanların ağaçların köklerini görebilmeleri mümkün değildi. Ayvalık Belediyesi’nin destekleriyle açtığım sergiye ilgi çok büyük olmuştu” diye konuştu.

EŞİNE AŞK ŞİİRLERİ YAZMAYA DEVAM EDİYOR

Sarımsaklı’nın en renkli simalarından biri olarak nitelendirilen Fahrettin Usta’nın 44 yaşındaki eşi Feray Cerit ise, eşinin sıra dışı özelliklerinin kendisini asla ürkütmediğinin altını çiziyor. Cerit, eşinin en çok şair yönüne hayran olduğunu vurguluyor. 20 yıl önce Fahrettin Usta’nın kendisine yazdığı şiirlere kayıtsız kalamayarak ona aşık olduğunu ve evlendiğini anlatan Cerit, “Halen daha benim için şiirler yazıyor ve ben her defasında ona bir kez daha aşık oluyorum” ifadelerini kullandı.

Kir-pas demeden Sarımsaklı’daki küçücük dükkanlarında bisiklet ve motosiklet tamirciliği yaparak, Teoman ve Kubilay isimli çocuklarını da yetişmeleri için yanında çırak olarak çalıştıran anne Cerit, eşi Fahrettin Usta’dan da beyaz eşya tamirciliği için kurs aldığını söyledi. Cirit, 15 yıldır eşiyle birlikte tamircilikle geçimlerini temin etmeye çalıştıklarını, ama hayatlarından da oldukça mutlu olduklarını belirtti.

(İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler