HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bodrum'da 27 kaçak Suriyeli bulundu

Devriye görevi yapan Bodrum Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, bugün saat saat 05.30 sıralarında, Gümüşlük Mahallesi açıklarında, yabancı uyruklu kaçakları taşıyan bir tekne olduğunu farketti.

Bodrum'da 27 kaçak Suriyeli bulundu

/BODRUM (Muğla), (DHA)- BODRUM'dan yasadışı yollarla Yunanistan'ın İstanköy (Kos) Adası'na geçmeye çalışan aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu Suriyeli 27 kaçak ile 1'i Suriyeli 3'ü Türk 4 organizatör Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yakalandı. Kaçakların, iyi giyimli olması ve can yeleklerini yanlarında taşımaları dikkati çekti.

Devriye görevi yapan Bodrum Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, bugün saat saat 05.30 sıralarında, Gümüşlük Mahallesi açıklarında, yabancı uyruklu kaçakları taşıyan bir tekne olduğunu farketti. Bunun üzerine tekneyi durduran Sahil Güvenlik ekipleri, 4'ü çocuk, 7'si kadın toplam 27 Suriyeli kaçak ile 1'i Suriyeli, 3'ü Türk 4 organizatörü yakaladı. Kaçak çocuklardan 2'sinin engelli olduğu belirlendi. Yunanistan'ın İstanköy Adası'na geçmeye çalıştıkları belirlenen kaçakların iyi giyimli olmaları dikkati çekti.

CAN YELEKLERİNİ BIRAKMADILAR

Can yeleklerini ellerinden bırakmayan kaçaklar, Sahil Güvenlik botuna alınarak, karaya çıkartıldı. Gümüşlük Jandarma Komutanlığı ekipleri ile ifadeleri alınan kaçaklar Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şubesi'ne teslim edildi. 4 organizatör ise polisteki işlemlerini ardından adliyeye sevk edildi.

DHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler