HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bodrum'da film gibi operasyon

Bodrum'da oto-kiralama şirketine pompalı tüfekle ateş eden iki şüphelinin içinde bulunduğu otomobil, filmleri aratmayacak bir operasyonla durduruldu.

Bodrum'da film gibi operasyon

Polisi karşılarında görünce otomobilden inerek kaçmaya çalışan şüpheliler, kovalamaca sonucu yakalandı.

Yalıkavak Mahallesi'ndeki bir oto-kiralama şirketine geçen 18 Ağustos gecesi kimliği belirsiz kişilerce pompalı tüfekle ateş açıldı. İşyerinin camları kırıldı. Polis, olayın ardından saldırganların 48 D 7324 plakalı otomobille kaçtığını tespit etti. Otomobilin ve içindeki şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı. Polis, MOBESE kameralarından bugün saat 11.00 sıralarında otomobilin Torba Mahallesi yönüne gittiğini tespit etti. Bunun üzerine bölgedeki polis ekipleri, telsiz anonslarıyla uyarıldı. 6 polisle, mahalle girişinde yol kontrolüne başlandı. İki şüpheli mahalle girişine geldiklerinde önlem alan polisleri fark edip, araçtan inerek yaya olarak kaçmaya başladı. İki şüphelinin peşine düşen polis, 5 dakikalık bir kovalamaca sonucu E.P (31) ve Y.G.'yi (34 ) yakaladı. Yere yatırılan iki şüpheli elleri arkadan kelepçelenerek, etkisiz hale getirildi. Şüphelilerin otomobilinde ve üzerlerinde yapılan aramada olayda kullandıkları pompalı tüfek ile 75 gram esrar ele geçirildi.

OPERASYONU TELEFONDAKİ ARKADAŞINA ANLATTI

Hollywood filmlerini aratmayacak sahneler yaşanırken, yolda önlem alan polislerin durdurduğu araçlardan birindeki bir kadının telefonda konuştuğu kişiye heyacan içinde, "Ayşenur, arkamızda silahlı adamlar var. Operasyon yapıyorlar" dediği duyuldu.

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen iki şüphelinin işlemleri sürerken, olayın azmetiricisi olduğu ileri sürülen E.D.'in de yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi. Gözaltına alınan iki şüphelinin, işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edileceği bildirildi.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler