HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bodrum'da valenin kadınlara saldırı olayına soruşturma

Bodrum Yalıkavak'ta bulunan bir mekanın valesi, otomobille beach cluba giden bir kadına saldırdı. Kadın sürücüye 'Keşke erkek olsaydın görürdün' diyerek tehdit eden valenin saldırı anına ilişkin görüntüler, araçta bulunan kadınlardan biri tarafından cep telefonuyla saniye saniye kaydedildi. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler internet ortamında büyük tepki görürken, Bodrum Cumhuriyet Savcılığı da olayla ilgili soruşturma başlattı.

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, otomobille beach cluba giden kadınların bir valenin saldırısına uğradığı olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bodrum'da otomobille beach cluba giden kadınlar, bir mekanda çalışan valenin saldırısına uğradı. Kadınlara hakaret eden vale, 'Keşke erkek olsaydın görürdün' diyerek tehdit etti. O anları, araçta bulunan kadınlardan biri, cep telefonunun kamerasıyla kaydedip, sosyal medyada paylaştı. Görünütler internet ortamında büyük tepki görürken, Bodrum Cumhuriyet Savcılığı da olayla ilgili soruşturma başlattı.

Olayın 2 gün önce Yalıkavak Mahallesi'ndeki Xuma Beach Club'ın otoparkında meydana geldiği ortaya çıktı. Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de ortadan kaybolan valenin yakalanması için çalışma başlattı. (DHA)


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler