HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Boğaziçi Köprüsü'nde kaza: 1 ölü, 4 yaralı

Boğaziçi Köprüsü'nde, ek şeritte seyir halindeki bir otomobil, dubalarla ayrılan yolda kontrolden çıkarak karşı yönden gelen bir otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazada 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Kaza, saat 20.00 sıralarında Boğaziçi Köprüsü çıkışı Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçiş istikametinde meydana geldi. Ek şerite seyir halinde giden Coşkun Görmüş (38) idaresindeki 34 GK 7688 plakalı otomobil, Asya Kıtası'ndan Avrupa yönüne seyreden Tarkan Cavit Çoruk'un kullandığı 34 FE 1512 plakalı araçla çarpıştı. Köprü çıkışı Beşiktaş sapağında meydana gelen kazada hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Coşkun Görmüş, olay yerinde hayatını kaybetti. Aynı araçtaki Sibel Tatar, Derya Çakıl, Salman Gülmez ve Özgür Kunduracıoğlu ise yaralandı.

Diğer aracın sürücüsü Tarkan Çavit Çoruk ise kazayı yara almadan atlattı. Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulanslar, yaralıları çevredeki hastanelere kaldırdı. Kaza nedeniyle köprü ve çevreyolu trafiğinde uzun araç kuyrukları oluştu. Yaklaşık 45 dakika kapalı kalan köprü ve çevreyolu, kaza yapan araçların kaldırılmasının ardından tekrar trafiğe açıldı.

Kaza sırasında seyir halinde olan ve inip yardıma koşan Serdal Bakkal isimli sürücü, "Bu araba ek şeritten çıkarak bir arabayla çarpıştı. Ondan sonra döndü. Sonra yardıma koştuk. Dört yaralı vardı. Zaten bir tanesi eks olmuştu. Bayanlar falan vardı. Ambulans geldi zaten 15 dakika sonra ambulansla gönderdik” dedi.

Kazada hayatını kaybeden Coşkun Görmüş'ün cesedi, polisin ambulans içindeki incelemelerinin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler