HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Boğaziçi Köprüsü'ne çıkan yolda vinç kazası

Beşiktaş’ta peyzaj çalışmasında kullanılan vinç, seyir halindeki otomobilin üzerine devrildi. Vinci kaldırmak için getirilen 2. vinç de devrildi. Vincin kaldırılmasının ardından yol trafiğe açıldı.

Olay, Boğaziçi Köprüsü Yıldız katılımında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin peyzaj çalışmasında kullanılan vinç, toprak dökümü sırasında devrildi. Bu sırada seyir halinde olan Recep Cengiz yönetimindeki 34 FT 4448 plakalı otomobil, vincin altında kaldı. Araç sürücüsü kazayı yara almadan atlatırken, Boğaziçi Köprüsü yolu trafiğe kapandı. Olay yerine gelen polis ve belediye ekipleri, devrilen vinci kaldırmak için çalışma başlattı.

Otomobil sürücüsü Recep Cengiz, “Köprüye yavaş yavaş seyrediyorduk. Bir anda sıyırmaya başladı. Ben 30 cm yırttım. Uyan kapıdan hemen çıktım. Çıktıktan sonra olayın vahametini anladım: Bu çalışma aşağı yukarı 1 aydır her gün yapılıyor. Allah’a şükür yaralı ve can kaybı yok” dedi.

Yola devrilen tonlarca ağırlıktaki vinci kaldırma çalışmaları devam ederken devrilen vinci kaldırmak için getirilen 2. vinç de devrildi.

YOL TRAFİĞE AÇILDI

Barbaros bulvarında devrilen vincin kaldırılmasının ardından yol trafiğe açıldı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler