HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Boğaziçi Köprüsü'’nün gişelerinde kaza: 1 ölü

Boğaziçi Köprüsü'’nde sabah saat 06.00 sıralarında gişelerin beton girişlerine çarpan bir otomobil takla attı. Kazada Ersan Yılmaz hayatını kaybetti. Kaza kaldırıldı ancak yoğunluğu sürüyor.

Trafik Kontrol Merkezi'nden alınan bilgilere göre yol durumu:

AVRUPA - ANADOLU BOĞAZİÇİ KÖPRÜSÜ
Zincirlikuyu'dan itibaren yoğun

AVRUPA - ANADOLU FATİH SULTAN MEHMET KÖPRÜSÜ
Köprü girişi ve üzeri yoğun

ANADOLU-AVRUPA BOĞAZİÇİ KÖPRÜSÜ
Uzunçayır itibariyle yoğun

ANADOLU-AVRUPA FATİH SULTAN MEHMET KÖPRÜSÜ
Ataşehir itibariyle yoğun

Avcılar - Küçükçekmece yoğun
Sefaköy - Merter arası yoğun
Topkapı - Okmeydanı yoğun

GİŞELERDE KAZA: 1 ÖLÜ
Otomobilin sürücüsü olay yerinde sıkışarak hayatını kaybederken, otomobildeki bira şişleri dikkatlerden kaçmadı. Boğaziçi Köpürüsü'’nde Avrupa yakasından Anadolu yakasına geçiş yapan Ersan Yılmaz'’ın kullandığı 34 SVY 90 plakalı otomobil, aşırı sürat sonucu kontrolden çıkarak gişelerin betonlarına çarptı.

Kazada otomobilin sürücüsü Ersan Yılmaz otomobil içerisinde sıkıştı. Köprüdeki polis tarafından görülen kaza için olay yerine ambulans ve itfaiye ekibi istendi. Olay yerine kısa sürede gelen sağlık ekibi sürücü Ersan Yılmaz'’ın olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti.

Daha sonra olay yerine gelen itfaiye ekibi ise yaptığı çalışmaların ardından sürücü Ersan Yılmaz'’ın cenazesini araçtan çıkardı. Kaza yapan otomobilde bulunan bira şişeleri ise dikkatlerden kaçmadı. Cenaze morga kaldırılırken, kaza nedeniyle köprü trafiği bir süre aksadı. Polis ise kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler