HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Boks antrenörü motosiklet kazasında öldü

BURSA’da boks antrenörü 29 yaşındaki Levent Kütük, motosikletiyle bariyerlere çarptığı trafik kazasında öldü.

Boks antrenörü motosiklet kazasında öldü

(DHA)-Kütük'ün kazadan kısa süre önce tutkunu olduğu motosikletiyle otobanda çektirdiği fotoğraf sosyal medya hesabında yer aldı.

Merkez Osmangazi İlçesi Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bulunan bir kimya fabrikasında çalışan ve aynı zamanda profesyonel boks antrenörü Levent Kütük, dün öğle saatlerinde motosikletli arkadaşlarıyla birlikte tura çıktı. Kocaeli ve Karamürsel'e giden motorlu grup Altınova Mevki'inde yeni açılan Bursa-İstanbul otobanından da geçti. Dönüş yolunda Demirtaş Mahallesi'ndeki evine gitmek için gruptan ayrılan Levent Kütük, otobanın Ovakça bağlantısında virajı alamayarak bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosikletten düşen ve süreklenen Kütük öldü. Levent Kütük'ün cesedi, güvenlik güçleri ve Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesi ardından otopsi yapılmak üzere Bursa Adli tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

KAZADAN KISA BİR SÜRE ÖNCE OTOBANDA FOTOĞRAF PAYLAŞTI

Arkadaşlarıyla birlikte tura çıkan Levent Kütük, kazadan kısa süre önce Kocaeli’nin Karamürsel İlçesi'nde motosikletiyle fotoğraf çektirip sosyal medya hesabında paylaştı. Motor tutkunu gencin arkadaşlarıda fotoğrafın altına yorum yaptı. Bir arkadaşının “Ne geziyorsun be adam, dikkat et yollarda, Allah'a emanetsin” yorumu ise dikkat çekti.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler