HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Borç nedeniyle satılan eski oteline kurşun yağdırdı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir turizmci, banka borçları nedeniyle başka bir şirkete satılan eski oteline kurşun yağdırdı.

Olay, Armutalan Mahallesi'ndeki Club Orient isimli apart otelin önünde meydana geldi. Otomobiliyle gelen Hasan S. (65), bagajdan pompalı tüfek ve fişekliğini çıkardı. Hasan S. kış sezonu nedeniyle kapalı olan otele doğru fişekleri ateşledi. Boşalan tüfeğini yeniden dolduran öfkeli adam, ateş etmeye devam etti. Silah sesiyle korku ve paniğe kapılan mahalle sakinleri polise haber verdi. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polisler Hasan S.'nin silahını elinden alarak, gözaltından sonra Marmaris Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro'ya götürdü. Zanlının, ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, 15 boş fişek kovanı buldu. Çok sayıda saçmanın otele isabet ettiği görüldü. Otelin iki pencere ve kapı camının kırıldığı gözlendi.

Zanlıyı tanıdığını ve sabah marketine geldiğini belirten Mahmut Yaşar, "Bir bardak çay içti. Bana 'Bunların hepsini vuracağım, bana hiç para vermediler, sıfıra indirdiler' dedi. Daha sonra arabasına binip otelin önüne gelip, sağa sola ateş etmeye başladı. Otelin yeni sahiplerinden emeğinin karşılığını istemiş, alamayınca sinirlenmiş" diye konuştu.

Hasan S.'nin 2004 yılında yaptırdığı 120 odalı otelinin, belediyeden ruhsat alamadığı için 2009 yılında mühürlendiği öğrenildi. Bundan dolayı ekonomik durumu bozulan otel sahibinin, kredi borçları nedeniyle tesisine banka tarafından el konulduğu belirtildi. Bankanın oteli başka bir şirkete sattığı ve Hasan S.'nin banka ve otelin yeni sahipleriyle yaşadığı anlaşmazlık sebebiyle söz konusu olayı gerçekleştirdiği ileri sürüldü.

(İHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler