HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Borcu yüzünden kendini yaktı

Samsun'da yaklaşık 1 milyon TL dolandırılarak üzerine borç yapıldığını öne süren genç adam, Cumhuriyet Meydanı'nda üzerine benzin döküp kendini yaktı.

Borcu yüzünden kendini yaktı

SAMSUN (İHA) - Meydana elinde benzin bidonuyla gelen Cemalettin Alış (28), üzerine benzin dökerek kendini yakmakla tehdit etti. Etrafa "Beni yaktılar, dışarı çıkacak yüzüm kalmadı. 1 milyon TL dolandırıldım. Benim olmayan borçlar yüzünden icralarda sürünüyorum yardım edin" diyerek bağıran Alış, ikna edilmeye çalışıldı.

** VİDEO

**

**

** FOTO-GALERİ

Elindeki belgeleri gösterirken, bir anda çakmağı çakan Cemalettin Alış, alevler içerisinde kaldı. Montu, kazağı, atleti tutuşan Alış, etrafa koşarak üzerindekileri çıkartmaya çalıştı. Yanan elbiselerini çıkarmayı başaran Alış'ın yüzünde ve vücudunda ciddi yanıklar oluştu. Elbiseleri yerde yanarken, "Beni yaktılar, devlet sesimi duymuyor" diyerek feryat edip gözyaşı döktü. Benzin bidonunu tekrar eline alan Alış, kendini bir daha yakmakla tehdit ederken, bir anda kendinden geçerek yere düştü. Yerde sinir krizleri geçiren şahsa polisler ve vatandaşlar müdahale etti. Yerde titreyen ve şok geçiren Alış'a ilk müdahaleyi olayı izleyen sağlık görevlisi yaptı. Kendine gelen yaralıyı polis sakinleştirmeye

çalıştı. Bir süre sonra olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri, yaralıyı sedyeye aldı. Ambulansa taşınan genç adam, Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler