HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Borcunu ödemek için inek çalmış

Samsun'da 42 yaşındaki Ayşe M.'ye ait ineği çalarak bin 500 liraya sattığı iddia edilen 24 yaşındaki Hasan T. polis tarafından yakalandı.

Borcunu ödemek için inek çalmış

Borcunu ödemek için bu işi yaptığını söyleyen şüpheli adli kontrol altında tutulmak kaydıyla serbest bırakıldı.

Olay, iki gün önce Canik İlçesi Yavuzselim Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Ayşe K. ineğini otlatmak için evinin yakınındaki yeşil alana bırakarak eve döndü. Bu sırada olay yerine gelen Hasan T., otlayan ineği etrafta kimsenin olmamasından faydalanarak çaldı. Zanlı, bir kamyonete yüklediği ineği bin 500 lira karşılığında sattı.

İneğinin çalındığını anlayan kadın, polisi arayıp yardım istedi. Polis çevredeki ev ve işyeri olmak üzere 10 ayrı güvenlik kamerası görüntüsünü takibe alıp şüpheliyi belirleyerek dün akşam yakaladı. Suçunu kabul eden şüpheli, "Borcum vardı ve ödeyemiyordum. Borcumu ödemek için bu işi yaptım" diyerek ineği sattığı yeri de gösterdi. Polis çalıntı ineği satın alan kişiden alıp, sahibine teslim etti. Öte yandan polisteki işlemleri tamamlanarak bugün adliyeye sevk edilen Hasan T. savcılık ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol altında tutulmak kaydıyla serbest bırakıldı.

(DHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler