HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Borcunu ödemeye gitti, bıçaklanarak öldürüldü

Mardib'in Derik İlçesi'ne bağlı Tavşanlı Köyü'nde oturan 54 yaşındaki Abdülkadir Doğan, borcunu ödemek için gittiği Kızıltepe İlçesi'nde Z.K. tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Borcunu ödemeye gitti, bıçaklanarak öldürüldü

KIZILTEPE (Mardin), (DHA) - Derik'in Tavşanlı Köyü'nde oturan ve dün ailesine borcunu ödemek için Kızıltepe İlçesi'ne gideceğini söyleyerek evden çıkan Abdülkadir Doğan, akşam eve gelmeyince ailesi tarafından aranmaya başlandı. Üzerinde yaklaşık 20 bin lira bulunan Abdülkadir Doğan'ın telefonuna da ulaşamayan ailesi, Kızıltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek kayıp başvurusunda bulundu.

Polis ekipleri Abdülkadir Doğan'ı arama çalışmalarını sürdürürken, Z.K. Derik Cumhuriyet Savcılığı'na giderek Doğan'ı kendisinin bıçaklayarak öldürdüğünü ve cesedini de evinin bodrum katına bıraktığını söyledi. Derik Savcılığı'nın verdiği bilgi üzerine Kızıltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Z.K.'nın Ersoylu Mahallesi'ndeki evinin bodrum katında yaptıkları aramada Abdülkadir Doğan'ın cesedini buldu. Ceset, otopsi için Kızıltepe Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, Z.K'nın cinayeti neden işlediği ise öğrenilemedi. (DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler