HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Boşadıktan sonra yeniden birlikte yaşadığı kadını hastanelik etti

Samsun’un Bafra İlçesi’nde yeni doğum yapan Emine H.Ç. boşandıktan sonra yeniden birlikte yaşamaya başladığı inşaat işçisi Zafer B. tarafından hastanelik edilinceye kadar dövüldü.

Boşadıktan sonra yeniden birlikte yaşadığı kadını hastanelik etti

Hastanede 8 gün süreyle tedavi görenEmine H.Ç. taburcu edilirken, gözaltına alınan Zafer B. de ifadesinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İkisi de ilk eşlerinden boşanan 34 yaşındaki Emine H.Ç. ile 35 yaşındaki Zafer B., 5 yıl önce evlendi. Ancak aralarındaki geçimsizlik yüzünden boşanan çift, 3 yıl önce yeniden birleşti ve nikahsız yaşamaya başladı. Nikahlı ve nikahsız yaşadıkları dönemde Zafer B.'den 3 çocuğu olan Emine H.Ç., 8 Ekim günü dördüncü çocuğunu dünyaya getirdi.

KOMŞULARI HASTANEYE GÖTÜRDÜ

Emine H.Ç., henüz lohusa yatağındayken yine bir tartışma sonucu Zafer B. tarafındankıyasıya dövüldü. Yediği dayağın etkisiyle yerinden kalkamayan 3 gün süreyle yatak odasından çıkamayan Emine H.Ç.'yi, durumdan haberdar olup eve gelen komşuları hastaneye kaldırdı.

Felç olma riskiyle karşı karşıya kalan Emine H.Ç. yoğun bakıma alınırken, şikayet üzerine gözaltına alınan Zafer B. savcılıktaki ifadesinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bafra Devlet Hastanesi’nde 8 günlük tedavinin ardından taburcu edilen Emine H.Ç., çocuklarını da alarak Ordu’nun Gölköy İlçesi’ndeki babasının evine yerleşti. Yediği dayak yüzünden her tarafı yara bere içinde kalan ve felç kalma riski bulunduğunu söyleyen Emine H.Ç., "Az daha canımdan oluyordum. Çocuklarımla baba evine sığındım. Ama onların da durumu zor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Beni bu hale getiren kişinin de cezalandırılmasını istiyorum. Devlet bana sahip çıksın istiyorum" diye konuştu.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler