HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Boşandığı eşini dövüp, kendini yakmak istedi

Denizli'de, bir süredir psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gördüğü öğrenilen 50 yaşındaki İ.E., bir otomotiv şirketinde çalışan boşandığı eşi 43 yaşındaki Emine İ.'yi işyerinde dövdü.

İ.E., ardından üzerine tiner döküp, kendini ateşe vermek istedi. Uzun süre kendisini vazgeçirmek isteyen polislere direnen İ.E., bir anlık dalgınlığından yararlanan itfaiye ekiplerinin tazyikli su sıkması sonucu etkisiz hale getirildi.

Bugün saat 15.00 sıralarında, 1. Sanayi Sitesi'ndeki otomotiv şirketine gelen İ.E., iddiaya göre, burada hizmetli olarak çalışan 7 yıl önce boşandığı eşi Emine İ. ile konuşmak istedi. İ.E., konuşma isteğini geri çeviren kadını tekme- tokat dövmeye başladı. İşyerindeki diğer çalışanlar, araya girip, feryatlarına koştukları kadını kurtardı. Bu sırada işyerindeki bir odaya kirip, kapıyı arkadan kilitleyen İ.E., üzerine ve yerlere tiner döktü. Ardından odadaki piknik tüpünü de alan İ.E., ateşe vereceğini söyleyerek, bağırmaya başladı. İşyeri çalışanları, bunun üzerine durumu polise bildirdi.

Olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri de sevk edildi. Eski eşi tarafından dövülen Emine İ., Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alındı. Vücudunun çeşitli yerlerine aldığı darbeler nedeniyle yaralanan Emine İ. tedaviye alındı. Kadının hayati tehlikesinin bulunmadığı, bildirildi.

Olay yerini güvenlik şeridine alarak çevredekileri uzaklaştıran polis, kendini ateşe vereceğini söyleyerek, yanına kimseyi yaklaştırmayan İ.E.'yi ikna etmeye çalıştı. Ancak, Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde psikolojik sorunları nedeniyle bir süre tedavi gördüğü öğrenilen İ.E., uzun süre kimseyi yanına yaklaştırmadı. Polisin, sıkıntılarına çözüm bulmak için kendisine yardımcı olacaklarınını sözünü vermesi üzerine İ.E., bir ara kapıyı açtı. İtfaiye ekipleri bu sırada bir anlık dalgınlığından yararlandıkları İ.E.'yi tazyikli su sıkarak etkisiz hale getirdi. Elindeki çakmak alınan İ.E., gözaltına alındı. Denizli Devlet Hastanesi'ne götürülüp sağlık kontrolünden geçirilen İ.E., daha sonra ifadesine başvurulmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler