HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Böyle borç görülmedi! Üzerine tam 60 hat kaydettiler

Mardin'in Derik ilçesinde yaşayan ve İlçe Emniyet Müdürlüğünden adına 60 cep telefonu hattı açıldığını öğrenen Hüseyin Çelik'e 3 hattın biriken 1000 liralık borcu için icra takibi başlatıldı.

Böyle borç görülmedi! Üzerine tam 60 hat kaydettiler

Konuyla ilgil konuşan Çelik: "Şimdilik 3 telefon hattı için bin lira ödemem gerekiyor. Kalan 57 hattın faturalları gelmedi. Ödeyecek durumum yok. Mağdurum" ifadesini kullandı.

Derik ilçesinde yaşayan ve İlçe Emniyet Müdürlüğünden adına 60 cep telefonu hattı açıldığını öğrenen Hüseyin Çelik'e 3 hattın biriken bin liralık borcu için icra takibi başlatıldı. İlçe Emniyet Müdürlüğüne çağrılan Çelik'e Türkiye'nin farklı illerinden adına 60 cep telefonu hattı bulunduğu, bunlardan 3'ü için bin lira borçlu göründüğü belirtildi. Bunun üzerine Cumhuriyet Savcılığına başvuran Çelik, 3 hattın biriken bin liralık borcu için icra takibinin başladığını öğrendi. Çelik, AA muhabirine, telefon hatlarının kendisinden habersiz açıldığını ifade ederek, durumu İlçe Emniyet Müdürlüğünden öğrendiğini söyledi. "Şimdilik 3 telefon hattı için bin lira ödemem gerekiyor. Kalan 57 hattın faturaları gelmedi. Ödeyecek durumum yok. Mağdurum" diyen Çelik, cep telefonu operatörlerine de başvurduğunu ancak bir sonuç alamadığını kaydetti. Çelik, savcılıkça konuyla ilgili inceleme başlatıldığını ifade ederek, yetkililerden yardım beklediğini belirtti.

MYNET'DEKİ TÜM HABERLER İÇİN TIKLAYIN!

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler