HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bu çocuk sizin çocuğunuz da olabilir!..

Türkiye'de kaçak çalışan yabancı uyruklu bir "bakıcının" küçük çocuğa yaptığı işkence kameralar tarafından kaydedildi.

Bu çocuk sizin çocuğunuz da olabilir!..
Yiğit Bulut, Gazete Habertürk'te dile getirdiği vahşetin görüntülerini Sansürsüz programında yayınladı.
**YİĞİT BULUT'UN YAZISI:**
SİZİ rahatsız etmek istemezdim ama bunları göstermezsem, sizi uyaramam ve olacaklara birkaç dakikayla engel olma fırsatımı kullanmayarak tek kelimeyle ihmal etmiş olurum.
Sevgili dostlar, bu gece Sansürsüz programının ilk dakikalarında Türkiye'de kaçak çalışan bir bakıcının küçük bir çocuğa yaptıklarını seyredecek, ekrana bakamayacak ama bu konuda düşünmeye başlayacaksınız. Elimize her gün yeni görüntüler geliyor. Siz ayrıldıktan sonra çocuğunuzun boğazını sıkıp zorla uyku ilacı yutturanlar, kafasına yumrukla vuranlar, yerden aldıklarını zorla yedirenler daha neler neler... Göstereceğim ve sizler de hayatın rutini içinde bakmadığınız noktalara bakacak ve çocuğunuz için önemli kararlar alacaksınız.

[Bu çocuk sizin çocuğunuz da olabilir!..](https://www.mynet.com/videolu-haberler "Bu çocuk sizin çocuğunuz da olabilir!..") | [www.mynet.com/video](https://www.mynet.com/video "https://www.mynet.com/video")
Sonuç: Çocuklarımıza kendi çocuklarından daha iyi bakan bakıcılar olduğu gibi, onlara işkence edenler de var! Hayatın akışı içinde göremediklerinizi bir daha sorgulayın ve lütfen bunu hemen yapın!
Son söz: Burada Emniyet güçlerimize de büyük iş düşüyor. Özellikle İstanbul'da kaçak ordusu var ve bu insanlar evlere girip çocuklarımızla saatlerce yalnız kalıyorlar! Peki biliyor muyuz; kim bunlar?

Mynet Youtube

En Çok Aranan Haberler